Minden drog drog?

09/11/2023
Kristina Pomothy Pozsonyban élő pszichológus, coach . A psychedelikumokról (gombák) szóló előadásai Szlovákiában rendszeresek már. A Szlovák Forbes gyakran tünteti fel véleményezéseknél, mint Pszychologógus szakembert.Fontos információkat közöl a drogokkal való terápiákkal kapcsolatban. 
A pszichedelikus reneszánsz harmadik hulláma nagy reményeket fűz a globális mentális egészséghez és jóléthez. Milyen áron? Milyen rendszerszintű és kulturális kihívásokat jelent a pszichoaktív vegyületek integrálása a nyugatiak életébe? ez a lehetőségünk a tudatosság tudományának kiterjesztésére és a bennszülött közösségektől való tanulásra, vagy csak a fogyasztás újabb hóbortja? Kristina végigvezeti a hallgatóságot az emberiség felfedezésének egyik leggyorsabban fejlődő területének lehetőségein és potenciális buktatóin.
Az előadás díja 5000 ft/főRegisztrációhoz kötött és a létszám a helyiség kapacitása miatt korlátozott. Így kérlek időben jelezd felénk részvételi szándékod a következő telefonszámon: 06204002532