Gyakori kérdések


1. Milyen lépésekből áll az oldás? 

Időpontegyeztetés

Időpontegyeztetést megteheted az alábbi telefonszámon 06204002532 vagy az alábbi emailcímen jelentkezve : stresszoldasbudapest@gmail.com

Ha email útján jelentkezel, kérlek írd meg Neved és telefonszámod, illetve egy kb. időpontot amikor neked áltolánosságban megfelel ( pl. deleöttönként vagy délutánonként stb.)

Első alkalom - első lépése
Találkozónkkon, ami lehet személyes is és online is kicsit jobban megismerkedem veled és a teherrel amit cipelsz. Ez kb 20 percet vesz igénybe.

Az első alkalom alatt, ami szintén 1,5 óra izomteszt segítségével feltárjuk életed pontos életkorainak traumatizált szakaszait. Az érkezésedkor kérni fogok tőled egy mondatos osszefoglalást a jelenlegi problémádról. 

Első alkalom - második lépése
Izomteszt segítségével feltárjuk a hozott problémád blokkjainak kulcsszavait. Ezek a kulcsszavak segítenek neked emlékezni a traumatizált korok és események felelevenítésében.  

Első alkalom - harmadik lépése


A feltárt trauma oldása. 

Első alkalom - záró lépése
Batápláljuk az oldás alatt kialakult legkellemesebb érzést az üggyel kapcsolatban. 

Megbeszéljük az otthoni megerősítő feladatokat.

Zárjuk az oldást.

Következő alkalom 
A következő alkalom egyeztetése, amennyiben szükséges.

2. Mi az az oldás? 

Az oldás az az érzés, amit a trauma állapotában kellett volna érezned, de sajnos nem voltál annak idején felkészülve egy átélt trauma fogadására, kezelésére. Pl. ha az iskolában folyamatosan csúfoltak és nem szerettél már ezért sem ebbe a közösségbe tartozni és ide bejárni, ez éveken át tartó folyamatos traumát is okozhatott. Az oldás alatt ezt a negatív eseményt (képet) pozitív képpé "varázsoljuk", ahogy azt akkoriban át kellett volna élned. Ez neked egy megnyugtató oldott szabad érzést nyújt. Ez a pozitív érzés az oldás.