Elengedés hogyan csináld?

09/06/2023

Milyen megoldások lehetnek a gyermekkori traumák kezelésére?
Talán még nem is vagy a tudatában annak, hogy a jelenlegi viselkedésed, szokásaid egy korábbi trauma következményei. Ha vannak olyan rossz élményeid, amikor gyermekként bántottak, vagy egy nehéz időszakon kellett keresztül menned, akkor jó eséllyel traumatizált vagy.
Mit lehet tenni ilyen esetben?
Érdemes gondolatban visszamenni ahhoz a bizonyos eseményhez. Csukd be a szemed és képzeld el magadat abban a szituációban. Futtasd végig a fejedben, hogy milyen érzések játszódtak le benned és mondd ki ezeket.
Ez után gondold végig, hogy abban a helyzetben volt-e olyan személy, aki tudott volna neked segíteni. Ha igen, akkor képzeld el azt, hogy egy szeretett személy odalép hozzád, megvéd téged és segít az elengedésben. Ha nincs ilyen személy, akkor legyél ez Te magad. A felnőttkori éned, aki segíteni tud annak az ártatlan, védtelen gyermeknek.
Gyakorold az elengedést, és engedd meg a felnőttkori énednek, hogy végre letegye ezt a terhet.
Ha ebben szakértő segítségére van szükséged, várlak szeretettel kineziológiai oldásra a 15.kerületben. Természetesen online lehetőséget is választhatod, ha messze vagyok neked, vagy bizonytalanul közlekedsz.
Bejelentkezés:
06 20 400 25 32
stresszoldasbudapest@gmail.com