Mi is az a kineziológia?

11/10/2022

A kineziológia egy nagyon gyengéd, de annál hatékonyabb módszer arra, hogy végre le tudd tenni a stresszt, a félelmeidet, a szorongásodat.
A tudományon, a manuális terápián, a kínai gyógyászaton, pszichoterápiás ismereteken és a test reakcióin alapul. Amikor ellátogatsz hozzám, első körben rólad, a családodról, az életedről fogunk beszélgetni. Itt megnézzük, hogy mik azok az életesemények, traumák, amelyek blokkokat okoztak a testedben és a lelkedben, amiktől nem tudsz szabadulni.
A további kérdések során a tested reakcióit vizsgálom. De hogy kapcsolódik ez össze a lélekkel? Nem véletlenül mondják, hogy 'ép testben ép lélek', ám ez fordítva is igaz. A tested is csak akkor lehet laza, kiegyensúlyozott és egészséges, ha a lelked is az. A testeden keresztül tehát a tudatod, az agyad adja le a jelzéseket, amelyek alapján meg tudom állapítani egy eseménnyel kapcsolatos reakcióidat. Ezeket a negatív gondolatokat, érzelmeket, blokkokat fogjuk a kineziológia módszerével feloldani.
Légy végre újra önmagad, tedd le a terheidet, hagyd magad mögött a szorongást vagy a pánikbetegséget.
Várlak szeretettel,
Ani
Bejelentkezés: + 36 20 400 25 32 vagy tarsasparos@tarsasparos.hu
#kineziologia #kineziológia #kineziologia #kineziológiaoldás #lélek #pszichológia #stresszoldás #stresszoldas #pánikbetegség #panikbetegseg #lelkiegészség #lelkiegyensúly #lelkibéke #lelkiegészség #lelkiegyensúly Kevesebb jelenjen meg